08 травня 2024, середа

Наші за кордоном: де та за скільки відпочивають українці в 2017 році?

Найчастіше українці відправляються в бюджетну Болгарію, Туреччину та Єгипет, рідше – до Європи. Чи такими залишаться туристичні тенденції 2017, враховуючи нові можливості та безвізовий режим України з ЄС?
Загалом, кількість українців, які цього року відправляться за кордон виросла в 3 рази, стверджують експерти. Жителі країни почали все більше цікавитися поїздками на міжнародні курорти, адже вважають ціни на національних завищеними та невідповідними сервісу.
Як і раніше, українців приваблює відпочинок в Туреччині з перельотом який триває всього дві – дві з половиною години, комфортним проживанням з «all inclusive» та без необхідності оформлення закордонного паспорту та отримання візи. Вартість путівок в дану морську країну стартує від 700$ на двох.
Лідерами продаж також залишаються і гарячі путівки в Єгипет: Хургаду і Шарм-ель-Шейх, говорять представники найбільших туроператорів країни. Українців приваблює екзотичний клімат, кількість пропонованих екскурсій та високий рівень сервісу за помірну ціну – від 600$ на двох.
Більш дешеві варіанти для проведення літніх відпусток можна знайти у Болгарії та Чорногорії, стверджує ресурс акцій та розпродажів Скидочник. Так, сьогодні можна купити путівку на море від 230$ за двомісний номер.
Цього сезону, змінюються тенденції щодо туризму в Європу. Все більше українців оформляють нові біометричні паспорти та відправляються до Польщі, Чехії, Німеччини, Франції та Італії. Самостійним туристам потрібно від 50€ на добу, адже проживання в готелях чи хостелах, а також продукти харчування у країнах ЄС досить дорогі.
Щоб витратити менше, проте отримати такі ж незабутні враження, українці, з початку літа, активно бронюють недорогі автобусні тури з 4-5-денною поїздкою по найцікавішим містам Європи. Вартість таких турів починається від 90€ з пасажира.
Загалом, головні тренди в сфері туризму в 2017 році залишаються незмінними. Українці продовжуються цікавитися гарячими путівками до моря, бронювати бюджетне курортне житло в інтернеті, а також обирати для відпочинку традиційні міста та країни.
Ілюстрація – 2016rik.pp.ua
Наші за кордоном: де та за скільки відпочивають українці в 2017 році?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований