17 травня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому дитяча бібліотека імені Шевченка запрошує малечу розважатися

Під час літніх канікул в бібліотеці для дітей імені Шевченка на відвідувачів очікує багато сюрпризів, несподіванок, конкурсів, майстер-класів, подарунків. Працівникіи бібліотеки запрошують усіх, хто любить читати, малювати, займатися рукоділлям, писати вірші, відгадувати ребуси, завітати до ОДБ ім.Шевченка з 10.00 год. до 18.00 год., інформує Златопіль.
Відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам познайомитеся з літературними новинками, представленими на книжковій виставці «Ура, новинки!».
4 липня  о 10.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Інтернет – це олівець,  яким можна намалювати і добре, і погане».
5 липня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят на «Story-time». На вас чекають: інтерактивні голосні читання казок «Найкращі історії для відпочинку»  та знайомство енциклопедію казкових героїв.
6 липня фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших читачів на огляд виставки «Відпочивай з книжкою».
6 липня о 10.30 запрошуємо всіх охочих до відділу підліткового читання відвідати інформаційно-пізнавальну хвилинку «Ти, пливи, вінок, водою пливи…». Бібліотекарі відділу познайомлять вас з обрядами найдавнішого та улюбленого в народі свята – Івана Купала. Також вам запропонують переглянути  літературу з цікавими легендами та звичаями, представленою на книжковій викладці «Цілющі джерела українських традицій».
Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
Ілюстрація – loda.gov.ua
 

У Кропивницькому дитяча бібліотека імені Шевченка запрошує малечу розважатися
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований