03 травня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому у діток з’явилися перші “світлячки” (ФОТО)

Сьогодні, 3 липня, в Кропивницькому стартував проект «Світлячки», який був розроблений в рамках програми «Активні громадяни» Британської ради в Україні.
Про це пише Златопіль із посиланням на інформацію Патрульної поліції Кропивницького.
Нагадаємо, у квітні 2017 року, проект інспекторів патрульної поліції Оксани Білобрової та Сергія Ткаченка «Світлячки» переміг з-поміж 23 проектів та отримав фінансування на придбання 800 світлоповертаючих елементів.
Вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації стали першими, хто дізнався про цю новину. Патрульні розповіли дітям про безпечні правила поведінки на проїжджій частині та про важливість використання світловідбиваючих елементів. Після чого подарували всім присутнім спеціальні світлоповертаючі флікери.
«Для попередження дитячого травматизму на дорогах ми радимо всім батькам подбати про безпеку дитини та придбати світловідбиваючі флікери, які можуть кріпитися на рюкзаках, сумках чи верхньому одязі. Ця маленька, часом незначна деталь, рятує життя багатьом учасникам дорожнього руху. Доречі, у більшості країнах євросоюзу використання флікерів є обов’язковим, згідно з їхніми ПДР», – коментує інспектор по зв’язкам з громадськістю Оксана Білоброва.
Діти таким подарункам від інспекторів неабияк зраділи та запевнили, що від цього дня – флікери стануть неодмінним атрибутом їх рюкзачків та сумок.
За словами патрульних – авторів проекту «Світлячки», активна робота з учнями молодших класів, що розташовані у районах із високим рівнем концентрації ДТП, розпочнеться вже на початку навчального року.
Фото – Патрульна поліція Кропивницького
У Кропивницькому у діток з’явилися перші “світлячки” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований