18 травня 2024, субота

Школяр-фотограф презентував свою 6-ту виставку робіт

У Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І. Чижевського відбулось відкриття фотовиставки Глєба Цуканова “Дорожні замальовки”.
 
Глєб Цуканов вже став відомим у нашому місті: це школяр, який має на своєму рахунку вже 6 фотовиставок. Маленький хлопчик дуже любить подорожувати Україною разом із своїми з мамою і татом. Батьки говорять, що їх син майже ніколи не випускає з рук фотоапарат. 
Кожна виставка його робіт присвячена певному періоду подорожей. Після презентації світлин з Прикарпаття, юний фотограф запропонував до уваги відвідувачів бібліотеки нову підбірку із серії “Відкриваючи Україну”. Цього разу хлопець – у Одесі та Києві. 
Можна сказати, що у роботах хлопця помітні деякі зміни, а саме побільшало фотографій на революційну тематику. Хлопець фотографує намети на майдані, військових, активістів, які розфарбовували футболки. Незмінним лишились дитяча наївність та гумор у назвах робіт. 
Цього року хлопець також побував у Грузії, тому, можливо, скоро ми можемо очікувати від Глєба нову виставку, в якій він відкриватиме вже не тільки Україну, а цілий світ!
[widgetkit id=255]
 
Школяр-фотограф презентував свою 6-ту виставку робіт
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований