05 травня 2024, неділя

Керівництво обласної Юстиції вже традиційно вручало свідоцтва про народження в пологовому (ФОТО)

Сьогодні, 11 липня, у пологовому будинку №1 відбулося вручення перших документів новонароджених. Керівник обласного управління юстиції Вадим Гуцул разом із своїми колегами вже традиційно особисто привітав молодих батьків і вручив свідоцтва про народження чотирьом немовлятам – Аріні Муляві, Леву Кучеру, Софії Романів і Владиславу Нетребі.
Про це пише Златопіль із посиланням на прес-службу ГТУ Юстиції в Кіровоградській області.
«Раніше молодим батькам потрібно було витрачати багато часу на довготривалі бюрократичні процедури, щоб отримати документи для свого новонародженого малюка. Зрозуміло, що це приносило безліч незручностей. Тепер все стало набагато простіше, адже оформленням свідоцтв про народження і довідок про місце реєстрації дитини займаються спеціалісти відділів ДРАЦС. І це правильно, адже основне завдання юстиції полягає в покращенні життя громадян», – відзначив Вадим Гуцул.
Відзначимо, що минулого тижня було вручене 5-тисячне свідоцтво про народження з моменту запуску проекту. З кожним місяцем кількість бажаючих продовжує збільшуватися, що свідчить про важливість і зручність сервісу. 
Фото – Прес-служба ГТУ Юстиції в Кіровоградській області
Керівництво обласної Юстиції вже традиційно вручало свідоцтва про народження в пологовому (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований