04 травня 2024, субота

До Кропивницького завітало “Зіркове ралі” (ФОТО)

Сьогодні, 14 липня, вперше з моменту заснування змагань "Зіркове ралі", Кропивницький став проміжною точкою збору спортменів-автомобілістів. До обласного центру завітали три ретро-автомобілі з трьої різних міст України, що за умовами змагання у підсумку мають з'їхатись до Одеси, інформує кореспондент Златополя

"Цьогоріч стартувало 15 екіпажів, що представляють обласні центри нашої країни. Фініш у нас незмінний – це місто Одеса, що ще не початку 20 сторіччя був центром ралійного руху України", – розповідає організатор і натхненник змагань Дмитро Григорьєв. 

Правила у заїзду прості, однак досить суворі – стартуючи з різних кінців країни учасники мають прибути на визначену напередодні точку у точно заданий час. Точки збору зашифровуються в "історії", які кожен екіпаж отримує напередодні виїзду. Заправка автомобілів, як і ремонт, відбувається у визначені дні та години.

Тим не менш, першим на площу перед міською радою приїхав відносно молодий автомобіль – ГАЗ "Волга" 1984 року, команду якого складали водій Олексій Сахно та штурман Дмитро Зінченко. Хлопці розповідають – не вперше беруть часть у подібних змаганнях, однак у Кропивницькому до цього не були. 
"Скажу відверто – дороги у вас в області дуже навіть пристойні, що нас надзвичайно порадувало. Загалом цікаво долучатись до подібних заходів, показувати свій автомобіль який за декілька десятиліть стане справжнім музейним експонатом".
Фото – Златопіль
До Кропивницького завітало “Зіркове ралі” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований