29 березня 2024, п’ятниця

Як Новомиргород відсвяткував День міста (ФОТО)

16 липня команда однодумців і партнерів подарували Новомиргороду, що на Кіровоградщині, неймовірне зоряне шоу на День міста гірників.
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний сайт міської ради Новомиргорода
Цього дня своє професійне свято, разом Днем народження міста, відзначав колектив “Велти” – співавтора найбільших досягнень новомиргородської громади останніх років у розбудові нового європейського обличчя Новомиргорода. Голова ради директорів компанії – Андрій Ніколаєнко, у своїй вітальній промові висловив впевненість щодо перспектив співпраці з новомиргородською громадою в майбутньому та успішній реалізації розпочатих проектів. 
На центральній сцені щирі  вітання Новомиргороду прозвучали від партнерів міської ради – ПСП “Бирзулове”, СТОВ “Агролан”, ТОВ “Новомиргородський цукор”. 
Серед почесних гостей свята – голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, голова Маловисківської об'єднаної територіальної громади Юрій Гульдас.
День міста гірників – 2017 став ще більш захоплюючим та цікавим ніж минулого року – насичена програма, що передбачала безліч локацій тривала з дев'ятої ранку до пізньої ночі і завершилась феєрверком, відлуння та відблиски  якого спостерігали далеко за межами міста.
Серед вже добре знайомих розваг: улюбленець молоді – спортивний турнір “Сила нації” від короля фітнесу Валерія Лісуна (“MIAMI GYM”), лотарея від головного спонсора свята ТОВ ВКФ “Велти”, вогняне шоу та феєрверк, нічна дискотека (у виконанні неперевершеного дуету DJ Claude & DJ Majestic).
Традиційно, організатори свята для найменших новомиргородців відвели значну частину програми – у окремій Дитячій зоні їх чекали свято фарб холі, професійні  аніматори, конкурси, виставки та інші, в тому числі не тільки розважальні а й пізнавальні заходи – урок англійської на свіжому повітрі, наприклад.
Атракціони, попкорн, солодка вата, шашлик та страви барбекю – незмінні “фестивальні” атрибути, перед якими не встоїть жоден з малюків та  гурманів, цьогоріч стали справжнім викликом для покупців  через вкрай привабливий та насичений асортимент. Міська рада зіткнулась з проблемою дефіциту площі для розміщення яток і атркціонів – таким був ажіотаж серед підприємців, що подали заявки на участь.
Центральний парк на час флешмобу наречених, від весільного вбрання місцевих красунь перетворився на квітучий сад. Цей захід, виставки дитячої творчості та виступ самодіяльних колективів, організованих міським будинком культури, теж зібрав чимало глядачів. Під девізом “Новомиргород має таланти”  свої найкращі виступи презентувала золота молодь міста – пісні, танці, демонстрація надзвичайних можливостей тренованого тіла від Стаса Павленка.
Серед інших новацій цьогорічного свята, – кулінарні бої від Євгенія Клопотенка та барабанне шоу, дві години концерту столичних гостей, що вперше приїхали до Новомиргорода – Віталія Козловського та СолоХи.
Сенсацією дня став запальний латиноамериканський танок колективу міського будинку культури “Dance Lavers”, одним з виконавців якого був сам міський голова.
А фінальний святковий феєрверк та вогняне шоу, що тривали неймовірних 15 хвилин, були як нагорода для тих, хто зміг протриматись у цьому вирі емоцій та драйву до  півночі.
Міський голова Ігор Забажан, генеральний спонсор свята ТОВ ВКФ “Велта”  дякують усім новомиргородцям та гостям міста, які щиро та самовіддано відзначили ще один рік важкої але вдячної спільної справи – будівництва нового Новомиргорода.
Фото і текст – Новомиргородська міськрада
Як Новомиргород відсвяткував День міста (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований