02 травня 2024, четвер

Кропивницькі лялькарі гастролювали Полтавщиною (ФОТО)

Протягом літа колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок майже щодня виїздить на зустрічі з юними мешканцями області, щоб познайомити зі своїм мистецтвом і розважити дітвору під час літніх канікул. 
Про це Златополю розповіли в КАОТЛ.
Казкові персонажі занурюють малечу у фантастичний сценічний світ і допомагають розібратися з різними життєвими ситуаціями. А ще вчать дітей чемно спілкуватися і виховують прекрасні якості характеру, які обов’язково стануть у нагоді. 
«Буку» М.Супоніна, одну з найкращих у цьому сенсі вистав, кіровоградські лялькарі представили відпочивальникам оздоровчого табору «Чайка», що розташований на самому березі Дніпра, у с. Градизьк на Полтавщині. 
Під час перегляду діти з азартом виконували запропоновані акторами казкові завдання і активно аплодували майстерним виконавцям. Інтерактивна казка сподобалася не лише дітворі, а і їхнім вихователям. 
Отримавши задоволення від спілкування з чудовою публікою, а також приємні слова вдячності та запрошення на наступні зміні від керівництва табору, лялькарі з відчуттям гарно виконаної справи повернулися до рідних пенатів.
Фото – ляльковий театр
Кропивницькі лялькарі гастролювали Полтавщиною (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований