28 квітня 2024, неділя

Кіровоград: в КНТУ студентки рвуть на собі волосся (Фото)

12 грудня, у Кіровоградському національному технічному університеті студенти святкували день Андрія. Про це пише кореспондент Златополя, яка святкувала разом з ними.
 
Не кожен морально може витримати виснажливі семінари, довгі лекції, 5-годинне сидіння за партами, тому студенти КНТУ вирішили розім’ятись, розслабитись та повеселитись і влаштували собі вечорниці. Організатором святкування є Тетяна Чепа, декан факультету економіки та менеджменту, якій у проведенні заходу допомагає студентська рада університету і профспілковий комітет.
Вечорниці вже можна вважати традицією університету, адже студенти збираються 2-й рік поспіль збираються у студентському клубі кнту “Старий Грамофон” аби весело відсвяткувати день Андрія. Хлопці кусали калиту, пригощали всіх варениками, печивом з передбаченням, а дівчата традиційно ворожили. Студентки виривали свою волосину, на неї одягали перстень, робили маятник, а потім опускали в чашку і запитували “В скільки років я вийду заміж”. Потім маятник починав хилитатись і стукати, скільки настукали, то і була відповідь. Закінчилось свято танцями. 
[widgetkit id=267]
Кіровоград: в КНТУ студентки рвуть на собі волосся (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований