26 квітня 2024, п’ятниця

У бібліотеці Чижевського пройдуть виставки і показуватимуть кіно

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського опублікувала дайджест заходів 31 липня  –  6 серпня 2017 року, інформує Златопіль.
З 1 серпня бібліоткарі запрошують ознайомитись з  розмаїттям нових надходжень у читальних залах бібліотеки, відвідавши оновлені книжкові виставки. 
З нагоди 80-ти річчя від дня народження українського письменника Володимира Базилевського у відділі обслуговування користувачів працюватиме книжкова виставка «Внутрішній простір Володимира Базилевського», а у відділі краєзнавства –  «Мистецтво відвертості».
З нагоди 115-річчя від дня народження українського поета та романіста Юрія Яновського запрошуємо до відділу краєзнавства на ознайомлення з книжковою виставкою «Відчуття батьківщини Юрія Яновського».  
Кіноклуб «Екран» пропонує до вашої уваги фільм «Двадцять один день» режисера Діна Болгаробійця (Великобританія, 1940). Кінофільм знятий за твором Джона Голсуорсі «Перший та останній». Головні ролі виконують  легендарні Вів'єн Лі, Лоуренс Оливье та Леслі Бенкс. В фільмі молодий юрист Леррі Деррент з метою самозахисту вбиває чоловіка своєї коханої Ванди і замість того, щоби піти в поліцію, ховає тіло. Тоді за вбивство арештовують іншу людину. Що буде далі? Можна дізнатись 2 серпня о 15.00.
5 серпня з 18.00 до 21.00 відбудеться відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я» (напрям кіно). Запрошуємо на перегляд пригодницького фільму «Таверна «Ямайка» режисера Альфреда Хічкока, знятого у 1939 році за однойменним романом Дафни Дюмор’є.  Вхід на подію – вільний.
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Ілюстрація – Гусь
У бібліотеці Чижевського пройдуть виставки і показуватимуть кіно
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований