30 квітня 2024, вівторок

Цього тижня дитяча бібліотека імені Шевченка порадує майстер-класами, конкурсами і розвагами

Під час літніх канікул в бібліотеці для дітей імені Шевченка в Кропивницькому вас очікує багато сюрпризів, несподіванок, конкурсів, майстер-класів, подарунків.
Про це Златополю повідомили в ОДБ ім. Шевченка.
Хто любить читати, малювати, займатися рукоділлям, писати вірші, відгадувати ребуси, прийшовши до нас з 10.00 год. до 18.00 год., не буде розчарований, адже обов’язково знайде тут заняття на свій смак. – зазначають в бібліотеці.
Протягом тижня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам можна познайомитеся з літературними новинками, представленими на книжковій виставці «На літературних островах».
2 серпня о 10.00 всіх бажаючих запрошують завітати до відділу дитячого та сімейного читання на майстер-клас «Цікаві речі руками нашої малечі».
3 серпня об 11.00 бібліотекарі відділу підліткового читання проведуть для своїх відвідувачів бібліографічну гру «Операція «Пошук»». Учасники заходу зможуть навчитися працювати з книжковим фондом та правильно підбирати потрібну літературу.
Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
Ілюстрація – Гусь
 

Цього тижня дитяча бібліотека імені Шевченка порадує майстер-класами, конкурсами і розвагами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований