19 квітня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому розпочинаються роботи по заповненню теплових мереж та внутрішньобудинкових систем опалення хімічно-очищеною водою

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА »   у рамках підготовки  до початку опалювального сезону 2017/2018 року, з метою визначення готовності систем опалення та систем теплопостачання до роботи в опалювальний період, відповідно до «Правил технічної  експлуатації теплових установок і мереж»,  з 19 вересня 2017 року розпочинає роботи по заповненню магістральних теплових мереж та внутрішньобудинкових систем опалення хімічно-очищеною водою.
Про це сайту Златопіль повідомила прес-служба ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА". 
Власники підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, мають вжити заходів щодо збереження матеріальних цінностей у разі пошкодження теплових мереж.
На вулицях, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та витоком  води на поверхню.
Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтеся самі і не допускайте дітей  до місць виходу води.
Про випадки пошкоджень тепломереж або витоку води просимо негайно   повідомляти  аварійно – диспетчерську службу підприємства  за телефоном : 56-52-78.  Гаряча лінія АДС – 050-328-97-00.
Звертаємо увагу балансоутримувачів будинків – начальників  ЖЕО,  голів ОЖБК, ОСББ!
Роботи по заповненню теплових мереж ДП " Кіровоградтепло" ТОВ «ЦНТІ УНГА» проводить тільки на підставі відповідного листа про готовність до заповнення хімічно-очищеною водою внутрішньобудинкових систем опалення будинків,  нежитлових приміщень та місць загального користування багатоквартирних будинків , який необхідно надати на адресу теплопостачального підприємства.
Ілюстрація: pay.vn.ua
У Кропивницькому розпочинаються роботи по заповненню теплових мереж та внутрішньобудинкових систем опалення хімічно-очищеною водою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований