25 квітня 2024, четвер

У Кропивницькому урочисто відкрили реконструйовані житлові та службові приміщення 6-ї пожежної частини

Сьогодні, 19 вересня, гарнізон пожежно-рятувальної служби області відвідав Голова ДСНС України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Микола Чечоткін, щоб разом з керівництвом міста урочисто відкрити реконструйовану будівлю 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. 
Як повідомляє кореспондент сайту Златопіль також на урочистому заході були присутні голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, начальник головного управління поліції Сергій Кондрашенко і єпископ Кропивницький та Головаівський Марк.

Роботи по реконструкції житлових та службових приміщень 6-ї частини почалися ще в травні 2016 року. Вона знаходиться біля Кропивницьки Заводів «Гідросила» та «Червона зірка». Загальна сума робіт становить 3 млн. 600 тис. грн. У приміщенні колишнього гуртожитку частини облаштовано 9 житлових квартир: шість однокімнатних, дві двокімнатні та одну трикімнатну квартири, загальною площею 405,9 м². Квартири розподілені серед особового складу пожежно-рятувальної служби міста – учасників АТО.

На Голову ДСНС справило враження, що у Кропивницькому дбають не лише про зміцнення матеріально-технічної бази служби, а й потурбувались про поліпшення житлових умов рятувальників.

 

У Кропивницькому урочисто відкрили реконструйовані житлові та службові приміщення 6-ї пожежної частини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований