13 травня 2024, понеділок

У Кіровограді билися музиканти (Фото, Відео)

Учора, 18 грудня, у Кіровограді було організовано новий проект “Битва музикантів” у рамках “Музичного четверга в Єлисаветграді”, пише кореспондент Златополя.
Вже відомим у місті є захід “Битва поетів”, який відбувається раз на місяць. Багато хто з новачків, спробувавши свої сили у “битві”, продовжували інтенсивно розвивати свою творчість, друкуватись і вже є впізнаваними особистостями Кіровограда. Настав час і музикантам проявити себе і позмагатись у своїй віртуозності, вирішили організатри поетичної битви.Тому Поль Іщук, шукач все нових і нових талантів, організував змагання і для них. 
«Битва» проходить у три тури. Гуртам, дуетам та одиночним виконавцям можна було співати як композиції власного авторства, так і кавери. Оцінювали виступи глядачі (до речі, на “битві” зібралось близько 90 чоловік). У заході брали участь Оля Алєксєєнко та Сергій Цигульський, Маша Моренко, Максим Пухирь, Віктор Філюков, Дмитро Семенюк (ZPT), Гурт “Андеграунд Ваще”, Ілля і Марія Кожухар, гурт “Поза Щастя”, Антон Балаж та інші. 
[widgetkit id=276]
На вечорі музику відкривали у всіх її проявах: наприклад, Лєра Костюніна порадувала усіх своєю грою на скрипці, Сергій Михайленко – відмінним бітбоксом, а Марія та Ілля Кожухар – своєю безпосередністю і новорічним настроєм. Переможцем вечора став гурт “Ефір”, який складається з 3-х хризматичних хлопців, справжніх романтиків, пісні яких ще довго наспівуватимуть усі гості “Битви музикантів”. Хлопці отримали усі зібрані гроші із фонду, визнання та славу. 
{youtube}v=KzAFmInLn7c{/youtube}
{youtube}v=ujM5CFT0XmI{/youtube}
{youtube}v=yrFSGLMXWGg{/youtube}
фото й відео звідси http://vk.com/journal_shtopor
У Кіровограді билися музиканти (Фото, Відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований