17 травня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому кращим працівникам освіти вручили відзнаки

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників освіти. Заходи проходили у Кіровоградській обласній філармонії у стилі уроку на тему «Щаслива дитина – успішна Україна».
Про це повідомила сайту Златопіль прес-служба обласної ради.
Олександр Чорноіваненко привітав освітян з професійним святом та наголосив, що обласна влада продовжить працювати над вирішенням питання збільшення заробітних плат вчителів.
Верховна Рада України прийняла закон про освіту, в якому йдеться про збільшення заробітної плати вчителям до 9 тисяч 600 гривень, це непоганий початок, але, я вважаю, що ви заслуговуєте більшого, адже ви виховуєте майбутнє України. Від імені депутатського корпусу обласної ради дякую вам і запевняю, що спільно з обласною державною адміністрацією, ми створимо ще кращі умови для роботи освітян, зокрема це стосується заробітних плат, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
 
Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко спільно з головою обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком вручив обласні відзнаки.
За багаторічну плідну працю, особистий внесок у справу навчання
і виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти нагородили:
Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради: Шеремета Павла Миколайовича
-вчителя географії, заступника директора з навчальної роботи Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв)
Грамотою Кіровоградської обласної ради: Потерайко Олену Олександрівну
-майстра виробничого навчання державного навчального закладу “Кіровоградське вище професійне училище № 4”, м. Кропивницький;
Рябову Олену Миколаївну – педагога-організатора комунального закладу “Петрівське навчально-виховне об'єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія”, Петрівський район;
Харченко Юлію Володимирівну-завідувача кафедри філософії та політології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, доцента, м. Кропивницький;
Оголосили подяку: Грігоренко Тамарі Анатоліївні, Кравченко Наталії Олександрівні, Пустовойтенко Руслані Миронівні, Скрипнику Івану Васильовичу.

У Кропивницькому кращим працівникам освіти вручили відзнаки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований