17 травня 2024, п’ятниця

Поетичний каппінг у Кіровограді: що воно таке і з чим його п’ють

18 грудня у “Львівській майстерні шоколаду” студенти та викладачі кафедри видавничої справи та редагування КДПУ імені Винниченка влаштували читання поезії та прози про дитинство, Різдво та дитячі мрії.
Каппінг – це професійний термін, що позначає дегустацію кави, в ході якої визначаються характеристики його смаку і запаху. Та студенти та викладачі кафедри видавничої справи та редагування вирішили влаштувати не звичайний каппінг, а поетичний. Захід проводився Альоною Олійник та Вікторією Гапонеко у “Львівській майстерні шоколаду”, де гості змогли і кавою насолодитись і поділитись або послухати творчість інших поетів та письменників Кіровограда. 
Кожному учаснику приходив лист-відповідь (бо більшість в дитинстві усе ж писала листи Миколаю). В кожному листі було питання до учасника, яке якось пов’язане зі святами або з дитинством. В перервах між читаннями була й музика – Оля Алєксєєнко з Сергієм Цигульським, Дмитро Душейко та гурт “Андеграунд ваще”. 
Під час вечору також було організовано благодійний розпродаж листівок та магнітів – усе авторське, – були використані роботи нашої художниці Олі Макаревич. Усі зібрані кошти (близько 100 гривень) підуть на благодійність.
Та це ще не все! Була й лотерея, квиток на яку коштував 10 гривень. Тут було розіграно  близько 15 призів (3 книги, листівки, іграшки, магніти).
Найяскравішим моментом вечора став виступ Романа Манженка. Хлопчина читав монолог із “Гамлета” “Бути чи не бути”. Всі були просто в захваті від юного актора! 
[widgetkit id=280]
Організатори “Поетичного каппінгу” мають у переспективі проводити подібні заходи ще, приурочувати їх до певних подій та свят. Завітайте у майбутньому, не пожалкуєте!
 
Олександра Крикун, фото – автора
Поетичний каппінг у Кіровограді: що воно таке і з чим його п’ють
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований