24 квітня 2024, середа

У Долинському центру зайнятості пройшов день відкритих дверей для громадян з інвалідністю

Днями в Долинському районному центрі зайнятості для громадян  з інвалідністю відбувся День відкритих дверей. У його рамках для шукачів роботи було проведено різнопланові інформаційно-довідкові заходи. 
Про це сайту Златопіль повідомили співробітники центру зайнятості.
Наприклад, відбувся профконсультаційний семінар «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме», під час якого присутні вчилися складати власне резюме, обговорювали можливості ефективного його використання у пошуку роботи. 
У форматі тренінгу «Відчуй себе впевнено» учасники  вчились робити важливі кроки щодо змін у професійній кар’єрі, вони змогли усвідомити  необхідність максимального використання  прихованих  ресурсів, дискутували, ділилися власним досвідом, розповідали про планування майбутнього та ін.
Крім того, учасники  заходу отримали актуальну і корисну інформацію про стан місцевого ринку праці, перспективи працевлаштування громадян з інвалідністю на підприємствах міста та району, соціальні послуги, які надає служба зайнятості. Зокрема її можливості щодо підбору підходящої роботи, організації професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, а також сприяння у започаткуванні власної справи тощо.
Цього ж дня відбувся й міні-ярмарок вакансій, на якому представник  КП «Долинський міськкомунгосп» пропонував учасникам вакансію «диспетчера». Результат  – після проведеної співбесіди роботодавця з шукачами роботи  – одна особа отримала направлення на працевлаштування.
       Захід пройшов у доброзичливій атмосфері довіри та взаєморозуміння. На завершення заходу всі учасники обмінювалися думками та були вдячні за отриманий заряд впевненості в собі, власних силах та можливостях, а також виявили бажання якнайшвидше знайти роботу та стати повноцінними членами суспільства. 
 
 

У Долинському центру зайнятості пройшов день відкритих дверей для громадян з інвалідністю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований