04 травня 2024, субота

За “Громадський бюджет – 2018” змагатимуться 60 проектів

Участь у конкурсі, що визначить перелік ідей профінансованих за рахунок громадського бюджету 2018 року, цьогоріч візьмуть 60 проектів.
За інформацією начальника управління економіки Андрія Паливоди минулоріч на аналогічний конкурс подавалося 96 проектів, однак якість заявок цього року на порядок вища, передає кореспондент сайту Златопіль.
"Вже можна сказати, що витрати городяни зможуть з 14 великих, 37 малих та 9 соціальних проектів. Останні спрямовані на покращення якості життя людей з інвалідністю", – наголосив Паливода.
Наразі усі заявки знаходяться на опрацюванні в профільних управліннях та відомствах міської ради Кропивницького. Саме ж голосування, яке й визначить перелік ідей, що отримають фінансування наступного року, відбудеться з 30 жовтня по 12 листопада. Вже традиційно віддати свій голос можна шляхом електронного голосування, або ж особисто заповнивши бюлетень в приміщенні міської ради.

"За пропозицією активних кропивничан голосування в міськраді відбуватиметься і у вихідні дні", – підсумував Андрій Паливода.

 

За “Громадський бюджет – 2018” змагатимуться 60 проектів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований