19 квітня 2024, п’ятниця

Укрпошта стала членом Європейської Бізнес Асоціації

У жовтні 2017 року Укрпошта увійшла до складу одного з найбільших та найвпливовіших об’єднань бізнесу в Україні – Європейської Бізнес Асоціації (EBA). 
Членство у EBA дасть змогу Укрпошті активніше працювати над вдосконаленням економічного середовища спільно з іншими українськими та міжнародними компаніями. 
“Ми віримо, що зміни в Укрпошті матимуть позитивний вплив на ринок фінансових та логістичних послуг, і тому підтримка прогресивної бізнес-спільноти має для нас значення. Ми цінуємо можливості, які надає своїм членам EBA, і готові працювати за прозорими правилами європейського ділового середовища. Укрпошта налаштована на конструктивну співпрацю заради розвитку своєї галузі та країни в цілому”, – заявив в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський. 
“Ми раді вітати Укрпошту серед членів Європейської Бізнес Асоціації. Ми дійсно бачимо якісне та прогресивне перетворення Укрпошти в компанію, яка веде бізнес за європейським практиками, успішно та швидко розвивається, впроваджує сучасну етику ведення бізнесу”, – зазначила виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації Анна Дерев’янко. 
Об’єднуючи більш ніж дев’ятсот компаній, Європейська Бізнес Асоціація є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку. Асоціація активно сприяє розвитку співробітництва між Україною та ЄС.
 

Укрпошта стала членом Європейської Бізнес Асоціації
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований