04 травня 2024, субота

На жаль, вчора було зіграно останню “Битву поетів”: Чому. Хто винен. Фото і відео.

Учора, 24-го грудня у галереї “Єлисаветград” відбулась новорічна “Битва поетів”.
Вчора була зіграна остання “Битва поетів”… остання у цьому році. Поетичний вечір набув новорічного настрою: вогники, ялинки, подарунки. Ведучий та організатор заходу Поль Іщук перетворився чи то на Діда Мороза, чи на Святого Миколая, адже усім учасникам та гостям свята роздавав солодощі. 
У святковому читанні брали учать 11 поетів. Також був презентований новий музичний гурт “Прихоьте завтра”, який вже має власні оригінальні пісні – вірші переможниці однієї з “Битв” Ганни Дудник, солістки Олі Алєксєєнко та гітариста Сергія Цигульского, покладені на музику. Також до гурту входить огранізатор заходу Поль та Артем Луценко. 
[widgetkit id=290]
Щодо поетів, які брали участь в битві, то новачок Альона Казмазовська одразу показала себе як поета-філософа, Максим Несвітайлов знов зачитав свої чуттєві вірші з неочікуваним прямолінійним завершенням, Марія Сидорак, як завжди, була суцільним “позитивом”.
Найяскравішим декламатором вечора стала Олександра Гонтар, яка вкотре відкрила всі таємниці перипетій душі жіночої. Її монолог про “мудаків” без яких так сумно жити сприйняли бурхливими дівочими оплесками. Олександра розповіла про такий собі коловорот кохання, любовний “ланцюжок у природі”, коли тобі подобається якийсь “негідний”, у той час коли за тобою страждає “гідний”, в якого, в свою чергу, також є хороша закохана дівчинка, для якої “гідний” є вже своїм “мудаком”. Все настільки заплутано, що потрібно “пускати струм по цьому колу і вмикати страджання”, як говорить Олександра. 
І, нарешті, переможцем “Битви поетів” став Артем Луценко, який брав участь у всіх іграх, доходив до фіналу і так мріяв про “лавровий вінок”. Ось так позитивно завершилась остання “Битва” цього року – якщо до чогось іти цілий рік, ти обов’язково цього досягнеш!
Увага! У відео присутня нецензурна лексика! 
{youtube}v=dYP_R6FYYaU{/youtube}
{youtube}v=IO6Jw1DbrcY{/youtube}
 
На жаль, вчора було зіграно останню “Битву поетів”: Чому. Хто винен. Фото і відео.
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований