29 березня 2024, п’ятниця

Врятувати життя дитині: 11-річному Нікіті терміново потрібна допомога (ФОТО)

11-річний Нікіта Григор’єв з 15 листопада перебуває в реанімаційному відділенні Дитячої обласної лікарні у тяжкому стані.
Про це сайту Златопіль повідомила мама хлопчика Інна Григор’єва.
Остаточного діагнозу лікарі поки що встановити не можуть, але  за  заключенням МРТ у хлопчика Менінгоенцефаліт, набряк головного мозку.
Нікіта жив звичайним життям п’ятикласника і нічого не віщувало біди до 14 листопада цього року.
«Зранку 14 листопада, дитина пожалілася, що болить голова. Після школи сходив на танці, сів їсти, але почалася сильна рвота, ми його відпоювали, хлопчик заснув, за годину він почав задихатися  і втратив свідомість. Коли його привели до тями почалися страшенні судоми, після чого відібрало мовлення і перекосило обличчя. У реанімації ручку і ніжку відпустило, за два дні стало легше і нас з реанімації перевели в інфекційне відділення. Потім йому знову стало погано, була нескінчена рвота і з 25 на 26 листопада нестерпні головні болі, що дитина кричала. Зараз Нікіта постійно спить, ліва сторона майже нерухома», – розповідає мама. 
Всі надані документи родина робила для київських лікарів. Спеціаліст має приїхати сьогодні зі столиці та забрати дитину ло медичного закладу. Проте лікування там родині не по кишені. Один день коштує 1000$. 
Допоможіть повернути дитину до життя, не будьте байдужими!
Розрахунковий рахунок 4731 2171 0266 5476 Григогор’єва Інна Миколаївна.
 Номер телефону мами 0993945578

href='http://picua.org/' target='_blank'>

Врятувати життя дитині: 11-річному Нікіті терміново потрібна допомога (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований