19 травня 2024, неділя

Жителі Беляєва та Нової Балашівки з розмахом відсвяткували Масляну (ФОТО)

Для мешканців та гостей мікрорайонів Беляєва та Нової Балашівки сьогодні, 17 лютого було влаштоване спражнє свято – народні гуляння з нагоди Масляної.

Про це повідомляє кореспондент сайту Златопіль.

Дійство з традиційними млинцями, конкурсами господинь та шоу-програмою проводилося за ініціативи депутатів міської ради Олександра Цертія та Юрія Гребенчука. 
Незважаючи на досить примхливу погоду долучитись до свята виявили бажання кількасот осіб, як старшого покоління так і дітлахів. Найкращі господині мікрорайонів представили свої кулінарні шедеври, своїми талантами хизувались професійні та аматорські колективи, ну і звісно ж не обійшлось без млинців яких без перебільшення вистачило для всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати підтримали проект забезпечення регіональної мовної політики в місті Кропивницькому

"Сподіваюсь, що це, вже традиційне для наших мікрорайонів свято, з роками перетвориться на справжній міні-фестиваль. Я радий бачити сьогодні усміхнені обличчя які дають впевненість у тому, що наша країна рухається у правильному напрямку, а місто процвітатиме і розвиватиметься" – поділився своїми думками з громадою один з організаторів свята Олександр Цертій.

 

Фото: Златопіль

Жителі Беляєва та Нової Балашівки з розмахом відсвяткували Масляну (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований