26 квітня 2024, п’ятниця

У Кіровограді показали голограми скарбів (Фото)

Учора, 15 січня у Кіровоградському обласному художньому музеї презентували голографічну виставку «Археологічні скарби України». Про це пише кореспондент Златополя.
 
На виставці представлені картини з зображенням стародавніх скарбів України, частина з яких була знайдена у селі Глодоси Новоукраїнського району на Кіровоградщині. Серед них, зокрема, золоті та срібні прикраси у вигляді браслетів, сережок, перснів, срібний посуд, ключі, бляшки, ланцюжки, медалі та фігурки людей. Стіну виставки прикрашає близько 20 картин, які під різним кутом створюють райдужне забарвлення.
Голографія — це створення за допомогою лазерного променя тривимірного зображення предмета, тобто його об’ємної копії. Створюється завдяки лазерній фотореєстрації об’єкта у поєднанні з комп’ютерним синтезом. На одну голограму можна записати декілька зображень, створити тривимірні зображення зі стереоскопічними та об’ємними ефектами, цілим рядом ефектів руху і інтенсивними кольорами райдуги. В залежності від освітлення можна побачити різні орнаменти, кольори та зображення.
[widgetkit id=315]
У Кіровограді показали голограми скарбів (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований