29 квітня 2024, понеділок

Кіровоград: у бібліотеці заспокоювали нерви “всуху” (Фото)

Вчора, 18 січня, в Обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М. Бойченка пройшов майстер-клас по створенню ялинкових прикрас у техніці «фільц».
 
Бібліотека ім. О.М. Бойченка продовжує запрошувати кіровоградців на майстер-класи  студії творчого настрою фАРТ. Відділ сприяння технічної творчості молоді проводив другий урок із виготовлення іграшок методом сухого валяння, тобто “фільц” – майстриня Юлія Абрамова майже рік займається фільцюванням. 
Для початківців ознайомлення з новою технікою сухого валяння слід починати з найпростіших виробів, наприклад, намистин, а потім можна переходити до більш складних предметів, тому учасники клубу фАРТ продовжили виготовляти іграшку-кулю на ялинку, яку почали на минулому уроці. Опанувати фільц достатньо просто, в той час, коли уся складність процесу полягає у тому, щоб придбати спеціальну шерсть та голку, які і знайти важко, і коштують вони недешево. Проте шерсть для валяння є досить універсальним матеріалом, з якого можна зробити будь-яку фігуру. До того ж, сухе валяння є відмінною стрессотерапією, яка заспокоює нерви.
[widgetkit id=321]
На наступному майстер-класі ви матимете можливість навчитись робити козу із природних матеріалів.
 
Кіровоград: у бібліотеці заспокоювали нерви “всуху” (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований