18 травня 2024, субота

На Кiровоградщинi стартує спiльний проект полiцiї та мобiльного оператора зв’язку щодо пошуку зниклих дiтей

ef7705c886f713b06fb88d89743ca221.jpg

Про це сьогоднi, 30 серпня, повiдомили тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника ГУНП в Кiровоградськiй областi Олексiй Нiколаєв, начальник вiддiлу ювенальної превенцiї обласної полiцiї Сергiй Бочарнiков i представник компанiї «Київстар» Володимир Буга пiд час презентацiї проекту «Пошук дiтей» на брифiнгу для представникiв засобiв масової iнформацiї.
Про це повыдомляє прес-служба ГУНП в областi, iнформує Златопiль.
Олексiй Миколайович наголосив, що допомога небайдужих громадян дуже важлива у пошуку зниклих дiтей, а нинi – завдяки долученню оператора мобiльного зв’язку, буде значно пришвидшено обмiн iнформацiєю шляхом надсилання громадськостi коротких текстових смс-повiдомлень про такi подiї.
«Як ви розумiєте, цей напрямок роботи для нас дуже актуальний. Iз початку  року до полiцiї областi надiйшло 219 повiдомлень про зникнення 230 дiтей. Переважну бiльшiсть iз них (222 дитини) полiцейськi розшукали протягом доби.
На сьогоднi у розшуку лишається одна неповнолiтня особа – 17-рiчна мешканка Знам’янського району Дiана Хрiненко, пошуки якої проводимо з 24 серпня i дотепер, практично у цiлодобовому режимi.
Iз 31 серпня абоненти «Київстар» зможуть допомагати полiцiї Кiровоградщини у пошуках зниклих безвiсти дiтей. Ми вдячнi компанiї за спiвпрацю та сподiваємося на ефективний результат», – зазначив т.в.о. заступника начальника обласного главку вiдомства Олексiй Нiколаєв.
Представник ПрАТ «Київстар», зi свого боку, бiльш детально ознайомив присутнiх iз роботою мобiльного сервiсу у рамках спiльного соцiального проекту.
«Пiсля отримання вiд полiцiї повiдомлення про зникнення неповнолiтнього, «Київстар» на основi отриманих додаткових параметрiв про останнi час та мiсце знаходження дитини, формує перелiк абонентiв у зонi пошуку (вiд 1 до 3 км) та надсилає їм протягом 15-20 хвилин текстовi повiдомлення. Вони мiстять короткий опис зниклої дитини та посилання на сторiнку полiцiї у соцiальнiй мережi, де розмiщено фотографiю дитини i додатковi вiдомостi про неї та обставини зникнення», – розповiв Володимир Буга.
Ранiше повiдомлялося, що полiцiї у розшуку дiтей планує допомагати один з вiтчизняних операторiв мобiльного зв'язку, а спiльний проект вже стартував у Київськiй, Одеськiй, Херсонськiй, Днiпропетровськiй, Харкiвськiй, Донецькiй, Запорiзькiй, Полтавськiй та Львiвськiй областях.
 
 

На Кiровоградщинi стартує спiльний проект полiцiї та мобiльного оператора зв’язку щодо пошуку зниклих дiтей
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований