17 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині у ветерана двох воєн помер єдиний син, родина потребує фінансової допомоги

2339e63d9d84d80fae4bfdd22cff5ff7.jpg

У ветерана АТО і війни в Афганістані Євгена Чайки після важкої хвороби помер єдиний син Антон.

Про це кореспонденту сайту Златопіль повідомила координатор знам'янського волонтерського центру Наталія Тишкевич.

Чоловік довго хворів. За життя Антона боролися близько 15 років. Довготривале лікування не дало результатів. Син Євгена помер дорогою додому після чергового курсу лікування. Похорон відбудеться у Знам’янці за адресою: вул. Дмитрівська ,7, в середу, 10 жовтня, о 13:00.

"Син Євгена довго і тяжко хворів. Не був одружений. Євген і Наталія працювали і жили заради нього…. Коли почалася війна, Євген працював в іншій країні, щоб забезпечувати лікування синові. Згодом чоловік покинув роботу і пішов добровольцем на війну. Повернувся з важкими контузіями, але сам до пуття не лікувався, бо возив Антона клініками… Батьківська любов, на жаль, не врятувала єдину дитину… Антон помер, коли вони з батьком поверталися з лікарні додому", – сказала вона.

Сам Євген Чайка служив у 17 батальйоні 57 бригади, внаслідок участі в АТО отримав інвалідність, переніс інфаркт. Після онкохвороби наразі відновлюється ще один член родини ветерана –днями прооперували сестру його дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На атoдoрoзі Київ – Знам’янка загинув чoлoвік

Волонтери звертаються до небайдужих по можливості надати посильну фінансову допомогу, якої зараз гостро потребує родина. Охочі можуть перераховувати гроші на картку ПриватБанку №4731 2127 0007 3553, Євген Чайка.

На Кіровоградщині у ветерана двох воєн помер єдиний син, родина потребує фінансової допомоги
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований