04 травня 2024, субота

Олександрійські ветерани АТО мріють створити алею на пустирi

4738999a4c472f4afa6c1e7fe725ce08.jpg

Олександрiйцi-ветерани антитерористичної операцiї та матерi загиблих, власними силами започатковують створення Алеї героїв АТО на нинiшньому пустирi, що у Пiвденному мiкрорайонi мiста. Ветерани АТО пiдготували саджанцi.
Про це повiдомляють Олександрiйськi новини, iнформує Златопiль.
Вони сподiваються, що їх iдею пiдтримають жителi навколишнiх будинкiв. Про це повiдомив «Олександрiйським новинам» заступник громадської органiзацiї «Учасники АТО Олександрiйщини» Олександр Лещенко
«Збираємось напередоднi Дня козацтва, Дня захисника України 13 жовтня о 13.00 бiля кута школи № 17 та дитячого садочку. Таку iдею запропонували мами загиблих побратимiв. Зараз на цьому мiсцi, мiж будинками, бiля 134 будинку по Соборному проспекту – пустка. Ми хочемо посадити деревця, доглядати за ними як пам'ять про загиблих, як пам'ять про тих, хто вiддав життя за Україну», – уточнив О. Лещенко.
Долучитись до створення алеї, ветерани АТО запрошують всiх небайдужих городян.
Ветерани АТО планують вiдзначити День козацтва та День захисника України також урочистою ходою, яку запланували провести спiльно iз представниками мiської влади, всiма городянами, що долучяться до вшанування, вiд центральної площi мiста. Збiр на 10 ранку 13 жовтня. З Соборної площi, колона рушатиме до пам’ятного знаку захисникам України, що розмiщений на площi Героїв Чорнобиля бiля примiщення мiської ради. Частина колони попрямує далi – в район проведення козацького фестивалю, тобто бiля стадiону «Нiка».
 
 

Олександрійські ветерани АТО мріють створити алею на пустирi
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований