20 травня 2024, понеділок

Кіровоград: онуфріївські бабусі та бабайка у ЦДЮТі

Учора, 6го лютого, відбувся перший півфінал Обласного чемпіонату клубу веселих та найкмітливіших серед школярів. 
Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості разом із Департаментом освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації організували гру КВН для школярів. Це вже 11-ий сезон і сьогодні за можливість потрапити у його фінал змагалось 3 команди: “Хутор” (Петрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, керівник Чорнопольський Сергій Валентинович), “V.І.P.”(Онуфріївський районий центр дитячої та юнацької творчості, керівник Артишук Віта Антоліївна) та “Бомонд” (Туріянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Новомиргородського району, керівник Сукач Олена Борисівна). Гра складалась із 4х раундів: візитівка, біатлон, ШТЕМ та музичне домашнє завдання.
Команда КВН “Хутор” на грі не вперше, тому глядачі та журі очікували від них яскравого виступу, і не помилились! Школярі показали чудові мініатюри “як батьки сина бабайці віддавали”, “мауглі йде зі зграї”. Також хлопці відіграли чудовий ШТЕМ про оцінювання в молодшій школі за допомогою кружечків, смайликів та хмаринок, і до того ж перемогли у біатлоні. 
Команда КВН “Бомонд” запам’яталась усім костюмами, великою кількістю танців, надзвичайно великою кількістю реквізиту, проте з жартами школярі недобрали. Непоганою був ШТЕМ про турагенство “Під пальмою”. У дітей є хист, бажання та іскра в очах, тому все у них ще попереду. 
Команда КВН “V.І.P.” не раз викликала шквал овацій. Глядачі запам’ятали такі мініатюри, як “вчителька у дуже довгій спідниці”, “як у їдальні складають меню”, а “онуфрієвські бабусі” просто “розірвали” зал. На біатлоні школярі теж не пасли задніх і тому отримали заслужену перемогу. 
Багато чим команди “Хутор” та “V.І.P.” завдячують головним персонажам своїх мінатюр. І в тій, і в тій команді є дуже колоритні школярі-актори, які стали улюбленцями глядачів.
{youtube}v=ahgVjJXL4EY{/youtube}
Сьогодні за право пройти у фінал боролися ще 5 команд. Про результати сьогоднішньої гри читайте завтра. 
[widgetkit id=332]
Кіровоград: онуфріївські бабусі та бабайка у ЦДЮТі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований