29 березня 2024, п’ятниця

Голова Кіровоградської обласної ради піклується про учасників АТО та їх родини

За ініціативи голови обласної ради Олександра Чорноіваненка діє обласна комплексна програма соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників антитерористичної операції та вшанування пам’яті загиблих на 2014 2015 роки.
 
Зокрема, було створено робочу групу з питання розробки цієї програми. Програма – це комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні з метою фінансової, соціальної, психологічної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, сприяння вирішенню їхніх соціально-побутових проблем, вшанування пам’яті загиблих героїв. Передбачені по даній програмі видатки складають близько 1,5 мільйони гривень, з яких вже використано 880 тисяч гривень.
Голова обласної ради також відвідував поранених кіровоградських військовослужбовців у госпіталях у Дніпропетровській області і місті Києві та постійно відвідує їх у місті Кіровограді.
23 січня Олександр Чорноіваненко перерахував 1000 грн на картку дружини пораненого Юрія Савельєва, якого ще влітку відвідував у київському госпіталі.
Окрім цього, голова облради неодноразово зустрічався з високопосадовцями Міністерства оборони України, в тому числі й з заступником Міністра оборони України Петром Мехедом, щодо вирішення проблем 42 батальйону і забезпечення 17 батальйону засобами озброєння, які були їм вкрай необхідні.
Голова Кіровоградської обласної ради піклується про учасників АТО та їх родини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований