19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградські лігосмішники повернулися з Дніпропетровська

Цього квітня в рамках проекту “Чемпіонат України з гумору “Ліга сміху” на телеканалі “1+1” почала свою роботу Офіційна Дніпропетровська ліга сміху. Команди з усіх куточків України заповнювали анкети та надсилали редакторам ліги відео зі своїми виступами. На етапі перегляду матеріалу було відібрана певна кількість команд, яким було дозволено приїхати до Дніпропетровська та спробувати пройти редактуру. Серед цих команд і наша кіровоградська “Моя принцеса”.
До складу “Моєї принцеси” входить брутальний і серйозний Влад, студент КНТУ, романтичний та артистичний Олександр, студент Льотної академії та трохи божевільна Саша разом із звукачооперетором Катериною, які є  студентками Кіровоградського держаного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Команда підготувала нетипові образи з нестандартними жартами, чим сподобалась організаторам і була обрана у 18-ку команд, які змагались за перехід у наступний тур. Жартували про заклади Дніпропетровська, про Ваню Дорна, про відносини. На жаль, команда не пройшла далі, проте вона мала можливість працювати з таким відомим редатором, як Євгенієм Гендіним, автором і музичним керівником Театру КВН “Кабаре” Веселий пісець”, двічі фіналіст Вищої Ліги КВН, чемпіон розминки, володарем “Золотого КіВіНа”, Кубка Президента України.
{youtube}v=Vua3HBenttE{/youtube}
У журі сиділи Григорій Гельфер (заслужений діяч мистецтв України), Юрій Богуславський (фіналіст першого сезону “Х-фактор”), Руслан Ханумак (команда “Заїнька”), Саша Шабалина (учасниця проекту “Країна У”), Сергій Лаврик (актор команди КВН ХАІ), Юрій Ткач (учасник проекту “Країна У”). Режисером ліги був заслужений артист України Євгеній Чепурняк.
Серед команд, які брали участь у грі, були відомі нам “Лукас”, “Міні-панки”, “Коліжанки”. Хоча “Моя принцеса” і не пройшла далі, проте вона вперше спробувала себе, запам’яталась усім своїм “неформатом”, чорним гумором та дивними танцями Саші. 
Жіноча половина команди дякує Кіровоградському педагогічному університету за підтримку!
[widgetkit id=441]
Від редакції: Крім Днепропетровська, регіональні етапи чемпіонату Ліги сміху проходять в Одесі, Харкові, Рівному та Києві, де також формують свої “навчальні”, перед основною, телевізійною, “Лігою сміху” ліги. В гала-концерті Південної Ліги Сміху брала участь кіровоградська “Наивность”, а в Північній Лізі Сміху (Харків) гратимуть кіровоградці з “Маленького Парижу”.
Кіровоградські лігосмішники повернулися з Дніпропетровська
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований