19 травня 2024, неділя

У Кіровограді діток вчили розмальовувати писанки

У суботу, 11-го квітня, у кав’ярні “Мокко” в Кіровограда було проведено майстер-клас для дітей з виготовлення незвичайної прикраси для писанки, написала кореспондент Златополя.
Мабуть, кожна дитина очікує на Великдень для того щоб, понадкушувати верхівки пасок та звісно для того, щоб порозмальовувати писанки. Тому кав’ярня “Мокко” запросила гостей із студії раннього розвитку “Невгамовні” аби разом із ними зробити свято для своїн найменших відвідувачів. 
Студія навчає дітей читанню, письму, математиці, малюванню, допомагає дітям розвивати свою увагу та пам’ять. Сьогодні діти отримали уроки як гарно розмалювати писанку. Кожен міг обрати прикрасу до смаку: стрічки, камінці, крупа і навіть очі для ляльок. Також організатори хотіли показати, що Пасха також буває і кумедною та веселою, тому дітям пропонувалось намалювати на яйцях своїх улюблених мультгероїв. Серед робіт були мінйони, черепашки, а маленька Оленка (3 роки) сказала, що її яйце звати Іван. Кожен отримав те що хотів: малеча – веселощі, батьки – перепочинок від щоденних клопотів, поки представники студії розважають дітей. Оригінальні писанки, розфарбовані власними руками, а тим паче ручками маленьких діточок – найкраща прикраса великоднього столу. 

[widgetkit id=450]

У Кіровограді діток вчили розмальовувати писанки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований