21 травня 2024, вівторок

Як кіровоградці святкували День здоров’я (Фото)

Вчора, 24-го квітня, на головній площі Кіровограду було організовано масштабне свято-акція – “Всесвітній день здоров’я”, написала кореспондент Златополя.
Вчора центральна площа нашого міста перетворилась на великий майданчик із конкурсами, іграми, концертами до Всесвітнього дня зоров’я. 
Як це і заведено, все почалось із масової зарядки. Крім цього, кіровоградці мали змогу спостерігати показові виступи спортсменів  міста, стант-шоу та екстремальні виступи від “Ekvitas” та “CrossFit”. Надзвичайно вразили глядачів хлопці, які демонстрували Street Workout. Бажаючі із публіки також мали змогу спробувати свої сили на турніках, і, зробивши більше 25 підтягувань отримав сертифікат на безкоштовний принт на футболці. 
[widgetkit id=480]
Представники Управління ДСНС України у Кіровоградській області розповіли, що робити у надзвичайних ситуаціях та провели різноманітні змагання: надягання протигазу на швидкість, збивання пляшки шлангом. Кіровоградці, які прийшли на свято змогли розкрити себе і з творчої сторони, наприклад, маленька дівчинка, яку попросили станцювати що-небудь, приємно здивували всіх якісним брейком, за що також була нагороджена. Дарувала гарний настрій кіровоградська команда КВН “Наївність”, показуючи мініатюри про магазин рабів, здавання нирки та крокодила, який навчався на філфаці. Грали вже відомі у місті гурти, такі, як “Авантаж”, “По барабану”, “Ефир”. 
Свято виконало свою функцію і непогано розважило кіровоградців після складних робочих буднів. Мабуть, давно у Кіровограді не було концерту, після якого вся площа не була, наче килимом, вкрита битими пляшками з-під пива. І як казав Артур Шопенгауер: “Здоров’я настільки переважує всі блага життя, що воістину здоровий жебрак щасливіший від хворого короля.”
 
Як кіровоградці святкували День здоров’я (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований