20 травня 2024, понеділок

Кіровоградці вимушені були ночувати у музеї

Вчора, 16-го травня, Кіровоградський художній музей приєднався до Міжнародньої акції “Ніч у музеї”, пише кореспондент Златополя.
«Ніч музеїв» – міжнародна мистецька акція, започаткована у 1999 році за ініціативою Міністерства культури Франції. Ця акція спрямована на популяризацію відвідування музеїв, залучення молоді до вивчення історії та зацікавлення мистетвом. 
Кіровоградський художній музей підготував масштабне свято та яскраву програму до Міжнародного дня музеїв. На вулиці, вчинивши «МУЗейний BALAGAN», зручно розмістились кіровоградські майстри зі своїми роботами. З 17.00 працював “Вільний мікрофон” і всі бажаючи могли не соромлячись підходити та співати.
Були відкриті такі виставки: виставка-ярмарок дієтичних ласощів «Три товстуни», «Моя професія» (Кіровоградський професійний ліцей побутового обслуговування), квіткове подвір’я, «Світ природи від сестер Уляни та Дарини Броншпіц», виставка однієї картини Ірини Остапчук «Різнобарвна Україна», виставка голограм «Археологічні скарби України». 
Відвідувачам була запропонована величезна кількість айстер-класів: вишивка гладдю, виготовлення виробів із стрічок, виготовлення «травлених» писанок, виготовлення еко-ляльки, виготовлення бутону троянди з цукерок. Також одна зала музею перетворилась у справжній салон краси, де вам могли заплести волосся, зробити макіяж або бодіарт та розпис хною. Поки мама і тато роздивлялись експонати малят розважала студія раннього розвитку «НЕВГАМОВНІ». Кількість розваг на метр квадратний зашкалювала.
[widgetkit id=506]
На одну ніч Кіровоградскьий художній музей перетворився на парк розваг і не відпускав відвідувачів аж до опівночі, пропонуючі нові і нові майстер-класи, виступи. Вийшла дуже вечела та творча всекіровоградська ночівля у музеї, на яку всі з нетерпінням очікують в наступному році.
 
Кіровоградці вимушені були ночувати у музеї
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований