10 травня 2024, п’ятниця

Кіровоград: свято музею у краєзнавчому (Фото)

Вчора, 16-го травня, у Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї було організовано “Ніч у музеї”, написала кореспондент Златополю.
 
16 травня було оголошено днем, точніше ніччю музеїв у Кіровограді. Кіровоградський обласний краєзнавчий музей влаштував великий концерт прямо перед входом у музей. У ньому взяли участь Музична школа №1 ім. Г.Нейгауза, Музична школа №2 ім. Юлія Мейтуса, Музична школа №3, фольклорний ансамбль «Дивоцвіт», Центр естетичного виховання «Натхнення» НВО СЗШ №6 та Імідж-центр «Ольга». 
Зайшовши до музею, ви могли пройтись залами музею безкоштовно: спустившись сходами, можна було потрапити на музично-літературний вечір, майстеркласи і до кінозалу. Під час “Ночі у музеї” працювали представники Кіровоградського відділення Всеукраїнської акадеії універсології, які за датою народження розповідали про характер людини, її сильні та слабкі сторони, здатність до лідерства, творчої діяльності, вміння робити вибір. 
Також тут була представлена виставка дитячих малюнків загальноміського конкурсу “Наше майбутнє”. Музей продемонстрував фільм про свої археологічні дослідження Небелівки (поселення-гігант Небелівка було знайдено у Новоархангельському районі). 
[widgetkit id=507]
А найголовніше, люди мали можливість відвідати залу, присвячену неоголошеній війні, кіровоградському батальйону та нашим героям, які загинули у зоні АТО. 
У своєму святі Кіровоградський обласний краєзнавчий музей поєднав історію, які була до нас і яка зараз твориться нами, зібрав у своїй залі відомих кіровоградських поетів та молодих студентів-початківців, музей об’єднав під своїм дахом усі роки та покоління, влаштувавши чудове свято для жителів міста. 
Кіровоград: свято музею у краєзнавчому (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований