28 вересня 2024, субота

Кіровоградська “Територія успіху” відзначила 7 річницю діяльності

Кіровоградська правозахисна громадська організація «Територія успіху», днями святкує своє семиріччя. З цієї нагоди, сьогодні, 19 травня, відбулась презентація відкритого публічного звіту про роботу ГО в 2014 році. 
 
Захід відбувся в приміщені нового просторого офісу «Території успіху». Серед присутніх були друзі, колеги і партнери громадської організації, а також журналісти, які протягом року висвітлювали численні акції і заходи , що проводились командою ГО.
На початку слово взяла виконавчий директор організації – Інга Дуднік. Після короткої вступної промови, вона презентувала загальний звіт про діяльність «Території успіху», про реалізовані в 2014 році  проекти і проведені заходи. 
2014 рік для ГО «Територія успіху», як і для всієї країни, розпочався подіями Революції Гідності, в якій організація взяла активну участь. 
 Окремим блоком можна також виокремити аналітичні і просвітницькі заходи на тему захисту персональних  даних. Серед них акція «Персональні дані потребують захисту?» участь у роботі круглого столу в офісі уповноваженого ВРУ з прав людини  «Персональні дані доступні.Кому?»
 «Територія успіху» разом із партнерами з БО «Нове покоління» вступила у боротьбу за вирішення великої і важко підйомної проблеми Кіровограда, яку більшість намагається оминати або не помічати зовсім. Це створення соціального закладу для безпритульних. Всім запам’яталась яскрава акція з годуванням безхатченків перед парадним входом міської ради. Але окрім було організовано прес-конференцію з цього питання і збір підписів.
 В минулому році відкрилась громадська приймальня, яка надає безкоштовні юридичні консультації. За рік було надано більше 800 консультацій, в окремих випадках юристи ГО супроводжували справу клієнта в суді, також надавались виїздні консультації у місцях позбавлення волі.
 Громадська організація долучилась і до загальноукраїнського волонтерського руху, який став відповіддю громадянського суспільства на виклики війни і окупації частини української території. Допомогу надавали як учасникам АТО і їх сім’ям так і  переселенцям .
Мандрівний кінофестиваль «DOCUDAYS» став знаковою подією культурного та суспільного життя міста. Його в Кіровоград запросили також  активісти «Території успіху». Чи не вперше спеціальні покази фільмів фестивалю були проведені в установах виконання покарань  області.
Та певно найпомітнішою і найяскравішою подією минулого року,  яка власне відбулась наприкінці 2014 року, стала церемонія вручення народної анти премії для чиновників «Шина року». 
Разом з тим було ініційовано і проведено ряд інших як окремих заходів так і цілих кампаній.
В свій День народження ГО «Територія успіху» розповіла також про плани на майбутнє, а також ті проекти, що знаходяться в процесі реалізації.
Не обійшлось без теплих слів і привітань з боку гостей заходу. Спілкування продовжилось в неформальній атмосфері.
Кіровоградська “Територія успіху” відзначила 7 річницю діяльності
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований