28 вересня 2024, субота

Кіровоградські студенти влаштували вишиваний флешмоб

Сьогодні, 21-го травня, у День вишиванки студенти факультету філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету влаштували флешмоб, пише кореспондент Златополя.
В Україні 21 травня святкують День вишиванок –  влаштовуються паради вишиванок, флешмоби і Кіровоград тому не виключення. Студенти, викладачі та навіть персонал Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка вдягнули на пари свої улюблені вишиванки. 
Філологи університету, які іноді і у будні вдягають вишивану сорочку, вирішили влаштувати флешмоб: на великій перерві біля пам’ятника Володимиру Винниченку усі дружньо зібралися надувати жовто-сині кульки. Далі усі вишикувалися так, що, дивлячись на подвір’я університету з вікон, можна було побачити герб України із людей. 
[widgetkit id=512]
Усі: і учасники флешмобу, і студенти інших факультетів і навіть ті, хто проходили повз зупинились на хвилини, аби всі разом виконати гімн України та заспівати пісню про винуватицю урочистості – вишиванку. Ця традція існує в університеті вже давно, але хотілося б, щоб студенти переймали національну моду та вдягалися патріотично частіше, а не тільки на свята та екзамени. 
 
Кіровоградські студенти влаштували вишиваний флешмоб
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований