06 травня 2024, понеділок

У Вільшанці прозвітували юні танцюристи

Звітний концерт з хореографії за 2014-2015 рр. пройшов у Вільшанській школі мистецтв. Про це повідомляє кореспондент «Златополя» у Вільшанці Кіровоградської області.
«У нашій школі навчаються у класі хореографії 39 учнів. 6 учнів восьмого класу в цьому році закінчують навчання в стінах нашої школи. Вони досить непогано склали державні випускні іспити з предметів народно-сценічного та класичного танцю. Протягом року учні класу були активними учасниками концертної діяльності та виховних заходів школи. Серед учнів шостого класу було проведено конкурс «Казкові образи в танці». Роботи для конкурсу учні створювали самостійно, декілька робіт з цього конкурсу сьогодні будуть представлені на нашому концерті». – прозвітувала викладач класу хореографії Анжела Михайлівна Владова.
Також вона зазначила, що протягом восьми років учні Вільшанської школи мистецтв беруть участь в обласному конкурсі спеціалізованих мистецьких закладів «Паросток» у Кіровограді. «В цьому році честь нашої школи довелося захищати учням шостого класу, які стали переможцями, здобувши перше призове місце з танцем «Подарунок до свята» – зазначила вона. 
А. Владова подякувала своїм учням, які виявили бажання вивчати мистецтво танцю та знаходять час і сили займатися цією справою. Також слова вдячності пролунали для батьків та колег.
 

У Вільшанці прозвітували юні танцюристи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований