26 квітня 2024, п’ятниця

У Дендропарку обрали найкрасивішу студентку

Учора, 30-го травня, у Дендропарку відбувся обласний етап найпрестижнішого Всеукраїнського молодіжного конкурсу краси, кмітливості та таланту “СтудМіс України”.
Як говорила Лоліта Мілявська: “Краса не вимагає жертв. Краса вимагає уваги”, саме тому щорічно у всіх куточках України проводиться конкурс “СтудМіс”, на якому обирається найталановитіша та найвродливіша студентка міста, яка представлятиме свою область на Всеукраїнському етапі конкурсу.
Учасницями конкурсу в Кіровограді стали Аліса Бородіна, Олександра Бурдієнко, Тетяна Жупило, Аліна Іванченко, Марія Каушан, Тетяна Корнєєва, Людмила Кучінська, Вікторія Маслова, Вікторія Попова, Анастасія Сандирєва та Карина Федоренко. Дівчата мали підготувати вихід у національних костюмах, у вечірніх сукнях, а також продемонструвати свою ерудицію на інтелектуальному конкурсі. З відповідей дівчат можна було зрозуміти, що конкурсантки мають стійку життєву позицію, ціль і завжди йдуть до поставленої мети. 
Найбільше глядачам запам’ятався конкурс талантів: дівчата, співали, танцювали, пригощали власноспеченим пирігом, декламували вірші, монологи та навіть демонстрували захоплення мехенді – конкурсантка прямо на сцені розмалювала хною живіт майбутньої мами.
[widgetkit id=532]
За підсумками усіх конкурсів третє місце посіла Карина Федоренко, друге – Анастасія Сандирєва, а переможницею “СтудМіс України 2015” стала Аліна Іванченко. 
Бажаємо Аліні успіху на Всеукраїнському конкурсі та тримаємо за неї кулачки! 
У Дендропарку обрали найкрасивішу студентку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований