19 квітня 2024, п’ятниця

Обласна бібліотека імені Чижевського переходить на літній режим роботи

З 1 червня обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.Чижевського переходить на літній графік роботи. Отже, влітку бібліотека працює з понеділка до п’ятниці з 10.00 до 19.00.В суботу – з 10.00 до 18.00. Неділя – вихідний. Про це Златополю повідомили в Кіровоградській ОУНБ. Про те, що підготували для відвідувачів працівники бібліотеки наступного тижня – нижче.
 
1 червня з 12.00 з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей розпочинає роботу літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами», який працюватиме цього дня до 16.00 у парку культури і відпочинку «Ковалівський».
Надалі, згідно з графіком, Літній читальний зал працюватиме щосуботи, з 14:00 до 19:00. Тут кожен може переглянути нові цікаві журнали, взяти участь у безкоштовних майстер-класах, де вас навчать виготовляти сувеніри хенд мейд та інші ексклюзивні речі власноруч, пограти в настільні ігри, отримати консультацію бібліотекаря, або й просто перепочити чи поспілкуватися зі своїми знайомими. Хітом минулого року були розмальовки, які ми пропонуємо малечі і цього року. Консультанти читального залу проводитимуть розвиваючі ігри, конкурси, екологічні вікторини для дітей, які відпочивають у парку. Всі послуги надаються безкоштовно.
З 1 червня у відділі абонементу до Міжнародного дня дітей працюватиме книжкова виставка «Країна дитинства», а у відділі обслуговування користувачів – «Барвистий світ дитинства».
3 червня о 15.00 кіноклуб «Екран» запрошує на перегляд фільму «451 ° за Фаренгейтом/Fahrenheit 451». Фільм розповідає про суспільство, в якому читання книг заборонено законом. Людей, що зберігають книги, заарештовують, а книги спалюють так звані «Пожежні». Головний герой, Гай Монтег, працює Пожежником, але не хоче миритися з існуючою ідеологією. 451 градус за Фаренгейтом (це близько 233 ° C) вказується, як «температура, при якій спалахує і горить папір».
3 червня  о 17.00 у відділі мистецтв відбудеться лекція  Катерини Лісняк «Життєві стежки нащадків Тобілевичів». Запрошуються всі бажаючі.
5-6 червня о 10.00  у відділі обслуговування користувачів в рамках проекту “Клуб інтелектуальних ігор” відбудеться  шаховий турнір «Мистецтво інтелектуальної  гри».
Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00,  у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв. 
У відділі мистецтв діє виставка печворку та артквілту “Руками створена краса” відомої майстрині Людмили Кривенко. Дивовижні, вражаючі «клаптики» пані Людмили стали, безперечно, візитівкою нашого міста для мистецької спільноти України. Всі роботи Людмили Іванівни насичені світлом та кольором, розглядаючи її сюжети, навіть не виникає сумнівів, що майстриня налаштована дарувати тільки добро і щастя тим, хто знаходиться поряд.
Крім цього, розпочинається літня кампанія відпочинку дітей „Бібліотека – острів фантазії і творчості”. Пропонується учням, батькам, вчителям взяти участь у заходах, які проводять відділи обслуговування бібліотеки: майстер-класи, перегляд фільмів та мультфільмів, ігри, вікторини, голосні читання, тематичні бесіди, комп’ютерні ігри, веб-екскурсії та ін. Для участі в програмі телефонуйте 066 122 70 98. 
ВХІД НА ВСІ БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ – ВІЛЬНИЙ
 

Обласна бібліотека імені Чижевського переходить на літній режим роботи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований