29 квітня 2024, понеділок

В центрі Кіровограда відкрили Берлогу

Сьогодні, 1-го червня, відбулось відкриття першого у Кіровограді тайм-кафе, пише кореспондент Златополя з місця події.
 
Тайм-кафе або, як його ще називають, антикафе – це суспільний простір, в якому все безкоштовно, крім часу, і відвідувачі мають більше свободи, ніж в класичних кафе або в ресторані. 
Автором концепції закладів з погодинною оплатою є російський підприємець Іван Мітін. У 2010 році він відкрив місце під назвою «Будинок на дереві», в якому кожен відвідувач залишався скільки хотів і за це отримував чай, каву та частування. Тепер антикафе стали популярними по всьому світу і сьогодні відрилось перший такий у нашому місті.
Натхненником створення закладу є директор Юрій Вісяннников. Він сам – батько трьох синів і, як стверджує сам, це допомогло йому у ідеях для клубу: він просто поставив себе на місце дитини. Чим зайнятись влітку? Де зібратись з друзями? Де познайомитись з дівчиною? Де пограти в настільну гру чи на гітарі? Після прийняття рішення про запуск проекту, він знайшов людей, які з ним на одній хвилі і які розуміли, який має бути формат.
“Власне, у нас ключовим є величезне бажання створити місце, де буде безпечно, комфортно, весело для кожного відвідувача. У цьому кафе заборонено розпивати спиртне, а п’яних до закладу пускати не будуть, тож батьки можуть спокійно залишати тут свою дитину і бути впевненими, що її не образять” – говорить адміністратор “Берлоги” Олексій Маслов.
Вартість входу і першої години перебування в клубі 25 грн. Друга, третя і четверта години – по 20 грн. Після четвертої перебування безкоштовне. При вході відвідувач сплачує, отримує картку з номером. Решту часу (більше години) він оплачує на виході, коли здає картку. Кожен відвідувач має вільний доступ до бібліотеки, комп’ютерів, настільних ігор, телевізорів (в майбутньому і ігрових приставок).
[widgetkit id=533]
Також є окремий міні-кінозал, де можна зручно розташуватись на пуфіку, валятись і дивитись мультики. Окрім цього він може без обмежень користуватись безкоштовним баром з чаєм, печивом та цукерками. Наявний в нас також і звичайний платний бар, де можна купити газовану воду, тістечка чи інші напої. 
А найголовніше, у “Берлозі” планують проводити семінари, майстер-класи, лекції, презентації, кінопокази, творчі та танцювальні вечори, концерти. А це прекрасна платформа для залучення творчих людей із всього міста, які хочуть вивчити щось нове, чи когось навчити. 
Тому, якщо ви захочете завалистись у сплячку/творчість/спокій/відпочинок – вам до “Берлоги”.
В центрі Кіровограда відкрили Берлогу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований