20 травня 2024, понеділок

Кіровоградським школярам подарували концерт

Сьогодні, 3-го червня, в Кіровогшрадській обласній філармонії відбувся концерт для кіровоградських школярів, написала кореспондент Златополя.
Нарешті всі школярі дочекались перших днів літа і, відповідно, канікул. Але на тому школи не припиняють свої виховні заняття і вчителі, отримавши вільний від уроків час, залучають дітей до екскурсій, прогулянок та походів на концерти. Саме цим і зайнялись сьогодні. 
Кіровоградська обласна філармонія запросила учнів молодших класів різних шкіл завітати на справжнє свято – концерт від вихованців Імперії мистецтв “Форсайт”. Діти були просто у захваті від постановок, шоу, а особливо від техніки самих танцівників, адже більша кількість з них були одного віку із глядачами. Школярі активно спілкувались із ведучою заходу, Анною Тишкус, яка запитала учнів, чи хочуть вони стати учасниками “Форсайту”, на що малеча голосно аплодувала, а це означає, що, можливо, дехто з глядачів і сам скоро проявить себе на сцені. Також усі були запрошені відвідати звітній концерт “Форсайту”, який відбудеться 20 червня.
Діти були дуже задоволені, адже такі “уроки” цікавіші та яскравіші тих, які проводять у школі, коли три дзвоника філармонії замість одного дзвоника на урок.
[widgetkit id=549]
Кіровоградським школярам подарували концерт
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований