29 квітня 2024, понеділок

Журналісти з Кіровоградщини дякують лікарям

На адресу нашої медицини сьогодні можна почути від людей багато негативного. Починаючи з запису в реєстратурі та прийому до сімейного лікаря з трьох годинними чергами, які дійсно «виводять із себе» кожного пацієнта. Але, на нашу думку, не все так погано, як ми звикли думати про медиків протягом останніх років.
 
Прохання передати подяки через Управління охорони здоров’я КЗ Долинський РЦ ПМСД та ЦРЛ ; сімейному лікарю Кисіль Сергію Володимировичу, медичному персоналу денного стаціонару та 13 кабінету поліклінічного відділення; лікарю–педіатру Остапчук Ніні Петрівні та лікарю-ординатору  Остапчук Сергію Григоровичу;  медичному персоналу 4 кабінету дитячої консультації та дитячого відділення.
На протязі року нам з синочком довелося відвідати  дитяче відділення та мені особисто відділення денного стаціонару Долинської ЦРЛ.  Дуже вражаючим було відношення до пацієнтів, починаючи від завідуючого відділення до молодших сестер. Такої поваги, турботи, допомоги не знайдеш в сучасній медицині. 
Це і надихнуло нас розповісти про свої враження і подякувати медикам за їхню увагу і доброту.
Після тижневого лікування в дільничого педіатра, ми потрапили до дитячого відділення з високою температурою, де дитяті терміново надали висококваліфіковану допомогу. Особливу вдячність хотілося б висловити завідуючому дитячого відділення Остапчук Сергію Григоровичу. Це надзвичайно чуйна, добра, вічлива і уважна людина. Кожного дня він заходив до палати й не один раз, і не заради того, щоб тільки, як кажуть, відмітитися, а спитати кожного пацієнта про самопочуття, про турботи. У разі необхідності він  призначав відповідне додаткове обстеження, давав поради та приймав належні міри для покращення стану здоров’я дитини.
Взагалі, у відділенні відчувається згуртованість і налагодженість у роботі всього медперсоналу без винятку. Це, у першу чергу, завдяки вмілому, висококваліфікованому лікарю–ординатору Григорію Сергійовичу. Він докладає максимум зусиль, щоб перебування пацієнтів було на відповідному рівні. Маючи чуйне та добре серце, посмішку на обличчі, яка з теплотою адресувалася  до нас :  батьків та наших хворих діток.
Також найтепліші слова подяки висловлюєм лікарю-педіатру Остапчук Ніні Петрівні, яка  вміло, професійно, кваліфіковано допомагає видужуванню наших діток. 
Щира вдячність її «золотим» рукам, вона кожного дня ( коли дитя хворе), в різний час доби знаходить вільну хвилину для того , щоб зателефонувати, перевірити самопочуття та надати поради. 
При зверненні до сімейного лікаря поліклінічного відділення, була направлена до денного стаціонару, де в теплій,  приємній атмосфері зустрів мене сімейний лікар Кисіль С.В.. Призначивши вірне лікування, я «повернулась до життя» через декілька днів. І при повторних зверненнях до цього лікаря «від Бога», пересвідчуюсь знов і знов в його високому професіоналізмі, чуйному, доброму серці, теплотою посмішки лікує все.
Низький уклін Вам – люди в білих халатах. Ви лікуєте не тільки вмілими руками, а й щирим, добрим серцем, увагою, чуйністю, доброзичливістю. «Золоті» руки і хороший настрій маніпуляційних та чергових  медичних сестер вселяють в кожного з нас надію на одужання. Справді, великі заслуги в роботі в кожного з них, адже працюють у дружньому і згуртованому колективі. Приємно подивитись на акуратність, чистоту і порядок в лікувальному корпусі, де почуваєш себе як дома. Працюють медики єдиною командою , є взаємозаміна у будь-якій ситуації. Дай Боже нам побільше таких людей.
Велика вам всім подяка, зичимо здоров’я та довгих років праці . Бажаємо Вам великих змін в медичному законодавстві, щоб це було на користь Вам – медикам: і в виплаті заробітної плати, і в постійному удосконаленні медичного знання та обладнання.
В день медичного працівника
Прийміть привітань найщиріші слова:
Хай сіється рясно Вам, вродить багато,
І лиш на багатство «болить голова».
В цей день для Вас квіти, подяка і слава,
Вам вісникам добрих гуманних ідей,
 вклоняється нині вся наша держава
за працю на благо, здоров»я людей.
Не треба нам лаврів, не треба і слави, найкращий дарунок за втому ночей – здорова дитина,усміхніена мама,  і вогник надії маленьких очей.
Хай Бог буде з Вами, минає Вас горе, жінки нехай квітнуть,
Мов яблуні цвіт, а доля дарує троянди і зорі,
Здоров’я, кохання, і многая літ.
З повагою Ірина та Олександр – члени спілки журналістів м.Долинська.
 

Журналісти з Кіровоградщини дякують лікарям
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований