28 вересня 2024, субота

Стиляги влаштували вечірку у центрі Кіровограда (Фото)

Вчора у тайм клубі "Берлога" в Кіровограді відбулась вечірка "Стиляги PARTY", написала кореспондент Златополя.
60-ті роки – це роки певного переолому у світогляді людей, особливо після чітко контрольованого до цього життя у сталінську епоху, молоді захотілось проявити себе. Це вони робили за допомогою орієнтації на Захід: зарубіжна музика, яскравий одяг, чудернацькі зачіски. Стиляги і досі вважаються однією із найвідоміших зникших субкультур. Кожна дівчина має вдома святкову сукню, яку хотілося б "вигуляти", а хлопці не проти б одягнути картаті сорочки та краватки у горох. І тайм клуб "Берлога" вирішив влаштувати кіровоградцям стиляжну вечірку. 
На святі гостей розважали такі кіровоградські гурти як "Вуличні музиканти", "Looking Back Cover Band" Коля Папуша та Сергій Колчін разом із Оксаною Яненко. На дискотеці грали улюблені "Жовті черевики", "Я те, що треба", Коля Папуша виконував і власні пісні, які дуже вподобала публіка. 
Окрім того, що гості свята отримували невеличкі подарунки за участь у конкурсах, серед найактивніших учасників було обрано стиляг із найкращими зачісками, костюмами, найкращих танцюристів та чувака і чувіху вечора! 
[widgetkit id=646]
Також відбувся розіграш головного приза вечора – фотосесії та сертифікату на безкоштовне проведення часу у "Берлозі" разом зі своєю парою. Було приємно спостерігати, що гості "Стиляги PARTY" дуже відповідально поставилися до дресс-коду: і хлопці, і дівчата познаходили дуже яскравий одяг для свого образу. Наприклад, Рома Губенко позичив речі у свого дідуся і виглядав дуже стильно, і навіть по-сучасному, адже, як ми знаємо, мода повертається. Були дівчата які навіть шили сукні власноруч! Гостя Анюта, рудоволоса переможниця конкурсу на акторські здібності, до дрібниць продумувала свій образ: від сукні та зачіски до стиляжних сережок та макіяжу. І так майже кожна дівчина!
Порадували і хлопці, наприклад, Тарас Сула переміг у конкурсі на найкращу зачіску, не полінувавши укласти собі стильний кок. 
Можна сміливо сказати, що до організації доклали зусиль дуже багато рук, і це не тільки "Берлога", спонсори, які надали призи, ведучі, а в основному – учасники, які повністю пройнялися духом 60-х
Фото із соцмереж
Стиляги влаштували вечірку у центрі Кіровограда (Фото)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований