18 квітня 2024, четвер

У Кіровограді громадських активістів навчали як писати грантові проекти

Вчора, 8 липня, в Кіровограді, в приміщені обласного центру зайнятості відбулась інформаційна сесія з написання грантових проектів для громадських організацій та ініціативних груп Кіровоградської та Черкаської областей. 
Організатором заходу виступила ГО «Територія успіху», що адмініструє в двох центральних областях Конкурс малих грантів «Підтримка місцевих ОГС та громадських ініціативних груп для здійснення демократичних змін в Україні».
Більшість учасників навчань вперше беруться до написання грантового проекту, їм не вистачає ні знань, ні досвіду, але є цікаві ідеї, реалізація, яких сприятиме розвитку і міст і містечок нашого регіону.
Експерти «Території успіху» допомогли громадським активістам розібратись з умовами конкурсу, особливостями заповнення проектної пропозиції та порядком формування бюджету. 
Переповнений зал ,чимала кількість запитань і уточнень, списані нотатники дають привід сподіватись на бум цікавих проектів та подальший розвиток діяльних громадських ініціатив не лише в обласних центрах, а й маленьких містечках області.
«До нас на навчання приїхали близько 50 осіб представників трохи менше 40 громадських організацій, – коментує  Інга  Дуднік, спікер одного з інформаційних блоків сесії, виконавчий директор  ГО «Територія успіху». – Можливо не всі вони встигнуть написати проект в рамках цього конкурсу, не всі їх проекти будуть підтримані цього разу, але сьогодні вони отримали ту базу, що дозволить їм вже більш сміливо брати участь в таких конкурсах, писати проекти і отримувати підтримку на розвиток тих добрих справ, яким вони присвятили своє життя.»
Насамкінець організатори побажали всім учасникам заходу успіхів і подальшого процвітання, адже сильне і розвинене громадянське суспільство є локомотивом демократичних перетворень в країні і  найкращою засторогою від диктатур і узурпації влади. 
У Кіровограді громадських активістів навчали як писати грантові проекти
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований