29 вересня 2024, неділя

В Олександрії активно розвивається волонтерський рух

В Олександрії, що на Кіровоградщині, діє ряд волонтерських організацій, є більш відомі такі, як Координаційний центр волонтерів Олександрії та громадське формування «Славутич», є організації, які менш афішують свою діяльність, але їх внесок та допомога армії від цього не є меншою. Розповісти про волонтерів Центрального ринку Олександрії – Мариненко Галину та Світлану Небесну – вирішили в ГФ "Славутич".
Допомагати військовим Галина Мариненко почала від самого початку російської агресії. У 2014 році під керівництвом приватного підприємця, депутата міської ради Галини Мариненко на центральному ринку розмістили скриньки для збору коштів, окрім цього, волонтери не відмовляються й від допомоги в натуральному вигляді.
За зібрані кошти придбали бронежилети, закуповують теплий одяг, плащ-намети, термобілизну, продовжують збір продуктів, а також на замовлення військових доставлять одноразовий посуд.
Співпраця  зі «Славутичем» почалась після участі в зборах формування, на яких Галині Григорівні та іншим волонтерам Центрального ринку було запропоновано більш тісно співпрацювати задля допомоги армії.  
Волонтери Центрального ринку та особисто Галина Григорівна систематично допомагають військовим. 
Координатор громадського формування «Славутич» Володимир Конюшенко зазначив, що саме спільна робота та координація всіх волонтерів нашого міста є запорукою повної та багатосторонньої підтримки нашої армії, адже лише спільними зусиллями волонтери Олександрії є надійним тилом для військових.
Галина Григорівна Мариненко спільно з волонтерами «Славутича» проводять зустрічі з учнями загальноосвітніх закладів міста.
Остання з таких зустрічей відбулась у ЗНЗ І – ІІ ступенів №8. До закладу завітали волонтери Центрального ринку міста Олександрії Мариненко Галина Григорівна, Небесна Світлана Василівна та волонтер громадського формування «Славутич» Качинський Сергій Олексійович.
В Олександрії активно розвивається волонтерський рух
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований