29 вересня 2024, неділя

Відродилося унікальне спортивне видання Кіровоградщини (ФОТО)

Побачив світ перший номер обласної спортивної газети «Спортревю New». Презентація видання відбулася у Кіровоградському прес-клубі сьогодні, 24 липня, передає кореспондент «Златополя».
Під час презентації головний редактор «СРN» Юрій Ілючек нагадав, що попереднє видання «Спортревю», що видавалося під «крилом» тижневика «Украина-Центр» було чи не єдиним в Україні зразком суто регіонального профільного спортивного видання. З різних причин тодішня газета перестала виходити. 
«Але я ні на секунду не полишав ідеї відновити видання», – підкреслив Юрій Ілючек.
За його словами, весь цей проміжний час його постійно запитували спортсмени, тренери та інші представники спортивної та фізкультурної громади області – «Коли ж знову почне виходити «Спортревю?». Це постійно доводило, сказав редактор, що така газета вкрай необхідна області.
«Я безмежно вдячний президенту футбольного клубу «Зірка» Максиму Березкіну, який підтримав нашу ідею відродження видання, причому – не поставивши жодних умов. Він сказав, що газета потрібна, і вона буде існувати», – додав пан Юрій.
Крім цього, він подякував редактору газети «Украина-Центр» Юхиму Мармеру за підтримку і допомогу у виданні першого числа «СРN». І за те, що в цьому тижневику він відбувся як журналіст, а також редактору – за розуміння щодо нового етапу роботи. 
[widgetkit id=704]
Під час презентації він представив і колектив редакції: більд-редактором є Руслан Мусієнко, кореспондентом – Андрій Мороз. До написання залучаються і автори колишнього «Спортревю»: Олександр Виноградов, Євген Савранський, Віктор Слюсаренко.
«Загалом ми запрошуємо дописувати нам усім охочим, в тому числі і майбутнім журналістам», — зауважив редактор. 
Він також закликав і висловив переконання щодо успішної співпраці із спортивними клубами, федераціями, спортшколами, чиновниками від спорту різних рівнів.
Відродилося унікальне спортивне видання Кіровоградщини (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований