29 березня 2024, п’ятниця

У Кіровограді визначили найкращих авторів навчальної літератури

З метою підтримки творчо працюючих педагогів-позашкільників, підвищення якості та удосконалення змісту позашкільної освіти в області проходив I етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської ОДА, посилаючись на інформацію департаменту освіти і науки ОДА.
 
Всього на конкурс надійшло 20 рукописів з різних напрямків роботи з учнівською молоддю. Кращими рукописами, що набрали найбільшу кількість балів, відповідно до критеріїв їх оцінювання і будуть надіслані на Всеукраїнський етап конкурсу стали :
– «Організація туристсько-краєзнавчої діяльності» (теоретичний курс) автор Колотуха О.В. – методист комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді»;
– «Туристсько-краєзнавча діяльність» (практичний курс) та «Робочий зошит керівника» – автор Щербатюк Н.І., керівник туристсько-спортивного гуртка комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді».
Серед конкурсних матеріалів слід відзначити рукописи, в яких висвітлюється творчий підхід педагогів-позашкільників області щодо організації навчально-виховного процесу в гуртках. Автори на конкретних прикладах та з власного досвіду роботи показують шляхи залучення учнівської молоді до занять туризмом та краєзнавством. Тільки застосування досвіду кращих та особисті напрацювання дозволять втілити в життя вкрай необхідні завдання, що стоять перед сучасним позашкіллям.
Грамотами комунального закладу відзначені автори робіт, що мають цікаву пізнавальну інформацію, містять ґрунтовний теоретичний краєзнавчий матеріал та практичне значення у застосуванні: Новохатько О.І., керівник гуртка Петрівського РЦДЮТ, Бутко А.О., керівник гуртка Світловодського центру військово-патріотичного виховання, Зінченко В.А., керівник гуртка Кіровоградського колегіуму, Андрійченко В.В., керівник гуртка школи-інтернат. Головко С.В., керівник творчого об'єднання Ульяновського ЦДЮТ.
 

У Кіровограді визначили найкращих авторів навчальної літератури
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований