25 квітня 2024, четвер

У Кіровоград завітав велосипедист-миротворець Нодар Берідзе

Сьогоднi, 30 липня, в рамках власного миротворчого велотуру Україною на честь легендарного грузинського веломандрівника Джумбера Лежава до Кіровограда завітав грузин Нодар Берідзе, передає кореспондент Златополя.
"Я сегодня ехал со Знаменки, там имел возможность пообщаться с человеком, чей сын погиб в зоне АТО. Тяжело осозновать,что вчера мы были друзьями, братьями и вдруг, ни с того ни с сего, началась война, на которой одни зробатывают, а другие умирают'' – прокоментував грузинський гiсть.
Під час спілкування з пресою та заступником голови ОДА Вітою Атаманчук, Нодар повідомив що планує створення ''Велосипедної сотні'', котра 24 серпня на День Незалежності України стартуватиме з туром за мир маршрутом Київ-Мінськ-Москва-Київ.
[widgetkit id=714] 
Також гість повідомив журналістам, що до того як сісти на велосипед, він працював менеджером у клініці, а вчора йому повідомили що він звільнений.
На запитання журналістів щодо якості доріг на Кіровоградщині, 45-річний миротворець відповів що "дороги обсуждать не будет", а на жартівливу пропозицію Віти Атаманчук про обмін міністрами відповів ''ни в коем случае''.
У Кіровоград завітав велосипедист-миротворець Нодар Берідзе
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований