01 червня 2024, субота

Мокрі кіровоградці танцюють, мокрі кіровоградці сохнуть (ФОТО)

Вчора, 2-го серпня, у Пушкінському парку, що в Кіровограді, відбулась ІІ водна битва, організована за підтримки студії експрес друку "Ямайка", повідомила кореспондент Златополя. 
Початок серпня видався достатньо спекотним, тому у задушливі будні навіть хочеться, щоб хтось увірвався у твій офіс/квартиру/дачу та облив водою. Для всіх бажаючих трохи охолодитись і весело провести час вже вдруге було організовано Водну битву у Кіровограді. 
Головним організатором заходу є студія експрес друку "Ямайка", партнери заходу – ГО "Пробудження", "EKVITAS", студія художнього татуювання "ШАТУН", SportClub_2S (CrossFit), STREET WORKOUT KIROVOGRAD, велоклуб "Там-Де-Ми", тому, окрім обливання водою, гості заходу мали можливість обрати розвагу до смаку, наприклад, слекпарк. 
Більшість учасників битви дійсно відповідально поставилися до водної баталії: було багато цікавих костюмів та видів зброї – від водних пістолетів до відер від фарби та баклажок. 
[widgetkit id=723]
Найкращі учасники були нагородженні призами у номінаціях "Найоригінальніший зовнішній вигляд", "Крутий водомет", "Міс мокра майка". Також вже на місці було вигадано нову номінацію: "Найкраще валяння у великій калюжі". 
Мокрі кіровоградці танцюють, мокрі кіровоградці сохнуть (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований