29 вересня 2024, неділя

У Кіровограді експонують позитивні та світлі роботи Вадима Канащука (ФОТО)

Учора, 3-го серпня, у Кіровоградському обласному художньому музеї відбулось відкриття персональної виставки Вадима Канащука, пише пореспондент Златополя.
Вадим Канащук – це юний кіровоградський художник, який уже став досить відомим в Україні. Вчора було відкрито його четверту персональну виставку. Взагалом художник експонував свої роботи вже у більше ніж 20-ти виставках. 
Відкриття виставки розпочали з хвилини мовчання в честь Петра Осовського, відомого художника-реаліста, який на днях пішов з життя. 
Перше слово взяв Андрій Надєждін, заслужений художник України. Андрій Михайлович охарактеризував виставку молодого художника як "своєрідне поєднання степу та міських пейзажів". 
"Всі твори – неначе на межі: графіка та живопис, – говорить Андрій Надєждін, – Його роботи викликають відчуття легкої радості, відчуття того, що художник може виразити те, який він вільний у своїх думках".
Вадим Канащук спробував себе у всьому: від іконопису до абстракції. На цій виставці було представлено близько 60-ти робіт: натюрморти, пейзажі та абстракція. 
[widgetkit id=724]
Сам Вадим Канащук говорить, що намагається малювати картини так, щоб заплутати глядача: "як таке взагалі можна було зробити". До того ж Вадим має і свою громадську позицію: він надав свої роботи на шостий благодійний аукціон, зібрані кошти від якого пішли на підтримку військових. А вчора після відкриття виставки художник подарував 2 картини художньому музею. 
У Кіровограді експонують позитивні та світлі роботи Вадима Канащука (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований